Срећно и безбрижно одрастање у родном Загребу прекинуо је рат и нереди на нашим просторима, који су њену породицу натерали да се пресели у Београд.

Фото: Милутин Лабудовић

 

Одлазак у српску престоницу на две недеље, док се ситуација не смири, претворио се у њихов нови живот, а као и свакој младој особи која је напустила родно место без своје воље, овај одлазак је тешко пао.

Иако је околина у једној београдској гимназији прихватила боље него што је очекивала, водитељка је годину дана водила ону најтежу битку- са самом собом.

- Изгубила сам самопоуздање и све, нисам имала идентитет, мислила сам да никада више нећу бити искрено и безбрижно срећна, али живот је чудо и све може да демантује - почела је своју причу у једној емисији па се присетила болног периода.

- Након годину дана мама више није знала шта да ради са мном. Скоро сам пала разред, повукла сам се и патила. Угојила сам се 20 килограма од депресије и данас имам трауму од гојења јер ме везује за јако лош период у животу. Нисам се насмејала годину дана и мама је одлучила да ме одведе у Загреб иако су сви говорили да није нормална и да није тренутак за то - истакла је она.

- Тамо сам доживела силне непријатности где су ме избацили из моје школе. Професорка ме је вукла кроз целу школу и избацила напоље. Тада ми је постало јасно зашто сам ја имала двојку из историје када су сви имали петице, а знала сам исто као они - испричала је водитељка која тврди да упркос лошим ситуацијама, нема лоша осећања ни према коме како је свима опроштено.

Међутим, како позната изрека каже "Светлост је увек на крају тунела", када је отишла у посету својој групи у позоришту где је учила глуму десила се неочекивано лепа ствар.

- Била је дивна једна жена која ми је рекла:" Не брини дете моје и ја сам се са Десанком Максимовић дописивала усред рата и рекла ми је да ће право пријатељство увек опстати и твој град ће увек бити твој", и те речи памтим до данас. Она ме је охрабрила да наставим даље. То је био преломни тренутак тада сам схватила и све је кренуло набоље - истакла је водитељка.

Подсетимо, данас Наташа Павловић важи за једну од омиљених јавних личности, која је пре свега успешна мајка и супруга.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".