Она је на објавила врло занимљив снимак.

Делује сасвим обично, међутим ако се загледате боље, видећете у чему је "цака". Дени је уз видео написала да је ухватила свог мужа како покушава да искраде другу жену из њихове куће.

Вирални видео, који је прикупио више од 1.500.000 прегледа почиње изласком мушкарца из куће, који том приликом окреће леђа камери. Упркос свим напорима да у потпуности покрије објектив камере, мушкарац је ипак оставио довољно простора да Дани угледа другу жену како се искрада кроз врата.

Када је друга жена нестала из видокруга, он се окренуо и закључао врата за собом и пратио је до аутомобила. Очигледно је да није у потпуности размишљао о свом плану, јер је Дани успела да види да су сувозачева врата широм отворена на месту где је био паркиран аутомобил.

- Када твој мушкарац увуче некога у твоју кућу и покуша то да сакрије! Надам се да је вредело - написала је Дени уз видео.

"Није ми јасно да зна да имате камеру и ипак доведе другу жену у вашу кућу", "Он је убеђен да је ово урадио добро", "Свака ти част што си спазила детаље", гласили су само неки од коментара, а због целе приче, жена је добила инстант-популарнист и наставила да развија причу, а многе је занимало шта се даље дешавало са овим паром.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".