Ona je na objavila vrlo zanimljiv snimak.

Deluje sasvim obično, međutim ako se zagledate bolje, videćete u čemu je "caka". Deni je uz video napisala da je uhvatila svog muža kako pokušava da iskrade drugu ženu iz njihove kuće.

Viralni video, koji je prikupio više od 1.500.000 pregleda počinje izlaskom muškarca iz kuće, koji tom prilikom okreće leđa kameri. Uprkos svim naporima da u potpunosti pokrije objektiv kamere, muškarac je ipak ostavio dovoljno prostora da Dani ugleda drugu ženu kako se iskrada kroz vrata.

Kada je druga žena nestala iz vidokruga, on se okrenuo i zaključao vrata za sobom i pratio je do automobila. Očigledno je da nije u potpunosti razmišljao o svom planu, jer je Dani uspela da vidi da su suvozačeva vrata širom otvorena na mestu gde je bio parkiran automobil.

- Kada tvoj muškarac uvuče nekoga u tvoju kuću i pokuša to da sakrije! Nadam se da je vredelo - napisala je Deni uz video.

"Nije mi jasno da zna da imate kameru i ipak dovede drugu ženu u vašu kuću", "On je ubeđen da je ovo uradio dobro", "Svaka ti čast što si spazila detalje", glasili su samo neki od komentara, a zbog cele priče, žena je dobila instant-popularnist i nastavila da razvija priču, a mnoge je zanimalo šta se dalje dešavalo sa ovim parom.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".