Она је посетила његово родно место Добој и отишла да купи црнину и уради његову црно белу фотографију, а потом се упутила на гробље, те оставила све без текста због оног што ради зарад клика и новца и популарности.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Миљана Кулиц

 

- Он је преминуо. Данас му дајем помен. Нисам била на сахрани јер сам била у ријалитију, а сад морам да одем да испоштујем. У Добоју је сахрана, мајка му је била тог дана. Кад сви буду отишли, да се не бих сусрела са њима, идем сада - причала је Миљана.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Миљана Кулиц

 

- Боси, његовој мајци, сам изјавила саучешће. Е, мој ти. Дошла сам ти на четрдесетодневни помен, јер си био у ријалитију сахрањен. Ја сам била у Задрузи кад си умро за мене. Једноствано си ме издао као човека и за мене си покојни и да ти дам помен иако ниси заслужио. Ипак, са тобом сам провела три године. Нека ти је лака земља. Овде је сахрањен Зола, умро је за мене. Није ми тешко. Није ми жао јер да сам остала у том односу умрла бих и ја. Био си моја беба. Палим ти последњу цигарету - додала је, а успут је кршила и ауторска права, па је пуштала песме које нису у њеном власништву.

Након тога се упутила у једну од коцкарницам са његовом фотографијом, а потом и на чувене палачинке за које је својевремено причала да је управо Зола заслужан за поручивање у пола ноћи, па је она стога и остала "дебела".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".