Миљана, која је дисквалификована из поменутог ријалитија због физичког насртаја на некадашњег момка Лазара Чолића Золу, ухваћена је како улази у једну болницу у српској престоници, а камере су је пратиле у стопу.

"Папарацо лов" извештава да је Кулићева изгубила бебу, а није познато због чега је крила да је у другом стању.

Миљана је последњих недеља у вези са извесним Ненадом Мацановићем, док се причало и да се удала, што се испоставило као лаж.

Кулићева, подсетимо, из кратке везе са Иваном Маринковићем у ријалитију "Парови" има сина Жељка. О њена три абортуса нашироко се писало и причало, што је сама потврдила у више наврата.

- Бићу боље, сваког чуда три дана доста. Два и по минута су ме реанимирали, моја породица то није видела, потресена сам и психички лоше, иначе не знам шта бих рекла. Четири пута су ме уболи, мени су биле модре руке. Хвала пуно лекарима. Два минута нисам дисала од превеликог стреса, остала сам без даха, нисам давала знаке живота. Бог ме још једном погледао, дао ми шансу да кренем испочетка, да схватим да сам мајка, да не треба да се понижавам ни за какве паре - рекла је Миљана једном приликом у ријалитију, након што се вратила са једне киретаже.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".