Манкенка и супруга Николе Роквића, лепа Бојана Баровић, осврнула се на данашње објаве на друштвеним мрежама и чињеницу да су жене почеле да личе једна на другу.

Наиме, Бојана је објавила слику пре и после, односно са Фотошопом и без њега, и показала разлику.

Бојана је на овај начин послала снажну поруку да је природна лепота најлепша и оснажила жене да воле себе баш такве какве јесу.


- На конто тренутног сторија и уопште на тему која је актуелна… Уз овакву обраду фотографија и свакодневно постављање селфија без неког претераног разлога, имала бих сигурно много већи број пратилаца који би из дана у дан имали прилике да сведоче мојој 'савршености' и из дана у дан да упадају много дубље у своју 'несавршеност… Утицај који имају друштвене мреже није нешто што се дешава на свесном нивоу и свакако не нешто што се деси преко ноћ. Не, проћи ће дуго времена, а несигурност, незадовољство људи расте из дана у дан, а разлог је маскиран. Пазите се, већина оваквих слика је далеко од праве! Нисам против обраде фотографије, напротив, из тог сам посла где је то било актуелно давно пре Инстаграма, али сам и те како против измењеног личног описа… Не знам када је изглед са насловних страна постао норма за свакодневни живот, али то баш и није морало да се деси. Такође, у целој журби прерађених фотографија, знам, чули сте већ, али све личе једна на другу, ја више никог живог не препознајем - написала је Бојана уз своје објаве. 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".