На страници Матеј Периш нестао објављена је преписка између В.С. и девојке која му је писала на Инстаграму.

- Вама је занимљиво док вам је друг нестао ви уживате код куће. Ви сте умешани у његов нестанак - написала је девојка, на шта јој је В.С. одговорио:

- Скужила си ме, колико ти треба пара дати да никоме не кажеш?

Девојка је на то одговорила Не требају мени паре, нама треба Матеј.

- Онда ништа. Ако ти не требају, дај мени. Ја сам мафија - написао је В.С.

Подсетимо, Маја Сопта и њен брат од нестанка Матеја Периша су у центру пажње. Маја Сопта је последња особа коју је Матеј покушавао да контактира и већ је говорила о томе на телевизији истакавши да је гризе савест што му се није јавила на телефон. Са друге стране, Вићенцо је био више пута на мети јавности.

Фото: Принтскрин/Matej_peris_nestao

 

Он је у првим данима након нестанка друга качио фотографије на Инстраграму како пије вино. Пре неколико дана, поново је шокирао јавност снимком како се проводи са друговима, што је поново донело осуду.

- Липи су ти пријатељи, док је Матеј бога питај ди, они се забављају и пијуцкају вино - објавјено је тада на Инстаграму поводом поста који је у међувремену избрисан а на којем се наводно видело како по повратку у Сплит иста особа држи у руци чашу вина док се у Београду трага за несталим Матејем.

Инстаграм корисници из Хрватске су у коментарима писали и да су Матејеви другови и после нестанка свог друга објављивали на мрежама фотографије провода у Београду што је изазвало гнев многих коментатора који нису могли да разумеју такво понашање...

- Људи моји, то су му пријатељи, деца ловатора... За дотичне се зна да воле дивљати по Сплиту и околним местима, брза аута, скупа роба... Ено дотични наздравља уз чашу вина на инстасторију... - написао је, између осталог, један од коментатора.

Подсетимо, српска полиција реконструисала је кретање Периша у ноћи нестанка. Надзорне камере снимиле су младића како од Бетон хале до Сава променаде трчи девет минута, а потом креће ка леденој реци.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".