Детектив Браца Здравковић је на свом јутјуб каналу Чудне приче истакао како га је недавно контактирао младић који зна Матеја и његове пријатеље.

- Он каже да ти момци јесу добру, али и живахни, с обзиром на то да иду у провод у страну земљу. Између осталог, рекао ми је да је то друштво и у Сплиту имало међусобне опкладе да неко може учинити нешто због нечега, у данашње време то се зове "изазов". Овај може прескочити толико, овај може скочити с тог и тог моста - рекао је Здравковић и наставио:

- Онда рецимо неки поноћни триатлон, у смислу трчања пар километара, пливање па онда изађе на одређено место и направи стотињак склекова. Можда је овде у питању била триатлон опклада. Можда је младић по наговору свог друштва отрчао километар и по, скочио у Саву и пливао према Готику, а све због опкладе. Ако је то у питању, то зна само његово друштво. И ово је једна од теорија, не моја, него дечка из Сплита који ми је то послао.

Отац несталог младића Ненад Периш изјавио је да не коментарише појединачна мишљења и опсервације.

- За мене релеватне информације су само оне службене објављене од стране МУП Србије. Полиција обавља и даље све истражне радње. Нових значајнијих информација, нажалост, нема - истакао је Периш.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".