Слоба коначно је решио да се скући с изабраницом Јеленом Ђуричанин, па је пазарио популарну карингтонку у елитом делу Београда вредну скоро пола милиона евра.

 Радановић је месецима разгледао некретнине по престоници са жељом да се у једној скући после свадбе, коју планира са Јеленом, а некретнина за коју су се заједно одлучили, по свему судећи, има све што је пару потребно за живот из снова.

Пре усељења Слоба планира да направи свадбу, па ће с Јеленом додатно да уређује простор.

Фото: АТА имагес

 

 

- Слобу смо на овој локацији видели неколико пута да долази с агентима и обилази кућу с Јеленом. Пре неколико дана сам чула да је кућа скинута с огласа и да је сада у Слобином власништву. Радујем се што ће нам он бити комшија. Он је добар дечко, пристојан је и лепо пева. Имала сам прилику да га слушам на једном весељу. Прави је професионалац и сећам се да је свима гледа да изађе у сусрет кад су музичке жеље у питању. Биће им супер у нашем крају, у то сам сигурна - рекла је госпођа која је виђала будуће супружнике претходних месеци.

Раскошна некретнина простире се наводно на 809 метара квадратних, а поседује приватни базен и теретану, што је највише одушевило Слобу јер је познато да воли да тренира.

(Република)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".