Izgubio je ulogu Grindelvalda u franšizi "Čudesne zveri", a uloga za njega nije bilo nigde.

Ipak, čini se da su se stvari pomakle sa mrtve tačke. Dep će glumiti kontroverznog francuskog kralja Luja XV. Film režira francuska filmašica Mejven Le Besko, a snimanje bi trebalo da počne ovog leta, piše Hollywood Reporter.

Poslednju ulogu Dep je imao u filmu "Minamata" iz 2020. godine, isti projekt je i producirao, a tim filmom je pokušao vratiti staru reputaciju. Teško je reći da je u tome i uspeo. Kompanija za proizvodnju i distribuciju filmova i televizijskog programa Metro-Goldvin-Mejer objavila je kako će film do daljnjeg staviti "sa strane".

Foto: Petar Milošević

 

 

Da podsetimo, Dep je na zahtev produkcijske kuće napustio franšizu "Čudesne zveri" nakon što je izgubio tužbu protiv britanskog tabloida koji je objavio da je zlostavljao glumicu Amber Herd. Nazvali su ga "nasilnikom", a glumac ih je zbog toga tužio i izgubio. Samo godinu dana nakon što su se venčali, glumica je podnela zahtev za razvod braka i tada optužila Depa za nasilje. Kasnije je Dep pravnu bitku protiv Amber okrenuo u svoju korist, ali sudska saga još nije gotova.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".