Многи не знају да је то Данијели други брак, и да је први окончан под врло специфичним околностима.

Данијела је пре Стефана била са бугарским водитељем и продуцентом Андрејем Арнаудовим. Са њим се забављала три и по године, а у брачној заједници су били само седам месеци, док се нису развели, 2010. године.

У медијима се тада писало да су се разишли због Андрејевих порока и геј афере, али Данијела о томе никада јавно није говорила, те је прича до дан данас неразјашњена. У једном интервјуу, по повратку у Београд, причала је о томе како је изгледао њен живот у Бугарској.

- Самој себи не верујем кад причам о каријери у Бугарској, а стварно сам направила невероватан успех, делом својом заслугом, а делом што сам била удата за њиховог најпознатијег водитеља. Бугарима је било интересантно што сам научила њихов језик, говорили су ми да знам граматику боље од многих Бугара. Читала сам књиге, новине, научила сам много о њиховој култури, историји. Била сам у вези сада с бившим мужем три и по године и већ после годину дана хтела сам да се преселим, али то сам урадила кад сам добро научила језик, што се поклопило и с венчањем. Каријера ми је почела учешћем у њиховом "Плесу до снова". Имала сам срећу да играм с њиховим познатим старијим водитељем и да освојимо срца публике - испричала је тада Данијела.

Искрено је рекла да више није Андрејева жена, а убрзо је уследио позив бугарске ТВ Нове да има своју емисију суботом, од један до три.

Фото: Н. Фифић

 

- Водила сам емисију с Вихром, женом Андрејевог партнера Ивана. Емисију смо назвале "Очајне домаћице". Њих двојица имају имиџ два мушкарца с којима је немогуће живети, а у емисији се први пут чула друга страна њиховог живота. У емисију су нам долазили премијерова жена, политичари, људи из врха државе и жалили се на своје проблеме. Биле смо толико гледане да су нам емисију продужили за још два сата - рекла је тада Данијела.

Водитељка са супругом Стефаном има двоје деце и са њим ужива у правој брачној идили.