Mnogi ne znaju da je to Danijeli drugi brak, i da je prvi okončan pod vrlo specifičnim okolnostima.

Danijela je pre Stefana bila sa bugarskim voditeljem i producentom Andrejem Arnaudovim. Sa njim se zabavljala tri i po godine, a u bračnoj zajednici su bili samo sedam meseci, dok se nisu razveli, 2010. godine.

U medijima se tada pisalo da su se razišli zbog Andrejevih poroka i gej afere, ali Danijela o tome nikada javno nije govorila, te je priča do dan danas nerazjašnjena. U jednom intervjuu, po povratku u Beograd, pričala je o tome kako je izgledao njen život u Bugarskoj.

- Samoj sebi ne verujem kad pričam o karijeri u Bugarskoj, a stvarno sam napravila neverovatan uspeh, delom svojom zaslugom, a delom što sam bila udata za njihovog najpoznatijeg voditelja. Bugarima je bilo interesantno što sam naučila njihov jezik, govorili su mi da znam gramatiku bolje od mnogih Bugara. Čitala sam knjige, novine, naučila sam mnogo o njihovoj kulturi, istoriji. Bila sam u vezi sada s bivšim mužem tri i po godine i već posle godinu dana htela sam da se preselim, ali to sam uradila kad sam dobro naučila jezik, što se poklopilo i s venčanjem. Karijera mi je počela učešćem u njihovom "Plesu do snova". Imala sam sreću da igram s njihovim poznatim starijim voditeljem i da osvojimo srca publike - ispričala je tada Danijela.

Iskreno je rekla da više nije Andrejeva žena, a ubrzo je usledio poziv bugarske TV Nove da ima svoju emisiju subotom, od jedan do tri.

Foto: N. Fifić

 

- Vodila sam emisiju s Vihrom, ženom Andrejevog partnera Ivana. Emisiju smo nazvale "Očajne domaćice". NJih dvojica imaju imidž dva muškarca s kojima je nemoguće živeti, a u emisiji se prvi put čula druga strana njihovog života. U emisiju su nam dolazili premijerova žena, političari, ljudi iz vrha države i žalili se na svoje probleme. Bile smo toliko gledane da su nam emisiju produžili za još dva sata - rekla je tada Danijela.

Voditeljka sa suprugom Stefanom ima dvoje dece i sa njim uživa u pravoj bračnoj idili.