Иако су били тајанствени по том питању, певачица и градоначелник Бањалуке усликани су заједно у једном ресторану.

Они су седели су једно до другог, али нису били сами. Друштво су им правили пријатељи и познаници, са којима су изашли на вечеру.

Њих двоје су позирали са њима, а том приликом нису скидали широк осмех са лица. Уживали су у оброку, али и у разговору, а обоје су били у опуштеним одевним комбинацијама.

Фoто: Фејсбук принтскрин

 

Тањине и Драшкове заједничке фотографије из ресторана подгрејале су гласине о наводној вези певачице и политичара, међутим, како њих двоје одбијају да конкретно говоре на ову тему, поједини сматрају да су заиста у љубавној романси, док неки мисле да се само друже.

Подсетимо, водитељка Јована Јеремић недавно је јавно изнела да су Тања и Драшко у наводној вези, а певачица је прокоментарисала те наводе.

Фото: АТА имагес

 

- Боже, какво је то питање! Имам ли ја права да сачувам приватност и да не морам неке детаље о свом приватном животу да износим? Не морам да идем на полиграф или не знам ја шта. Ви пишете, то је ваш посао. Ако имате доказе - поштујем. Ако немате - поштујем и то - рекла је Тања.

Фото: Танјуг

 

- Шта год да ја кажем то ће се протумачити на овај или онај начин, а свако ко прича о туђем животу - он прича о себи! Посебно ми је била она њена реченица интересантна (Јованина, прим. аут.), "сјаши Курта, узјаше Мурта", је л? Значи то је њен мото у животу! (смех) То могу да кажем, али опет не желим ни са ким да будем у конфликту. Рече Јована Јеремић и остаде жива, ето (смех) - рекла је Савићева тада.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".