Како је и сам водитељ Огњен Амиџић рекао, то се догодило након само 20 минута снимања, а певачица му је рекла како се не осећа најбоље.

Како је ова емисија емитована синоћ, тачно се видело шта је претходило Тањиној наглој реакцији. Наиме, најпре је Јована Јеремић, која је такође била једна од гошћи рекла:

Фото: Јутјуб принтскрин/AmiG Show

 

 

- Сви су ми рекли: "Тања и Јована у једној емисији - то ће да буде ватра" -  на шта је Тања одговорила:

- Пусти их, Јована, нек размишљају. Сад сам упознала Јовану и баш је позитивно луцкаста, луда је. Свако ко прави журку треба да има Јовану Јеремић.

- Хвала, Тања - одговорила јој је Јеремићева, остајући нема на провокацију.

У наставку емисије, наредних двадесетак минута, сви гости су причали о разноразним темама, док је Тања све време ћутала.

Фото: Јутјуб принтскрин/AmiG Show

 

 

Чак и када јој је постављено питање оно се односило на Јовану, тачније: "Шта данас возе мушкарци који су некада вређали Јеремићеву", на шта је Савићева кратко одговорила: "Шлепере". Са друге стране, водитељка није знала одговор на питање: "Која је Тањина прва песма?"

Она се све време "кисело" смешкала, "превртала очима", а у једном моменту је почела и да гледа у телефон.

- Не може посао да буде швалерација. Ја сад не алудирам на ову жену овде - рекла је у једном моменту Јована, а Тања је убрзо рекла: "Морам у WЦ" и уз осмех ишетала из студија.

Постоје индиције да је Тања напустила емисију управо због Јоване, јер њихов "сукоб" датира од октобра, када је водитељка јавно "прозвала" Тању речима:

Фото: Јутјуб принтскрин/AmiG Show

 

 

- Ево ексклузиве. Чула сам да је један млади политичар био с Тањом у тајној љубавној вези. Није из Србије, из Босне је, и није Додик. Ко је?

Медији су након тога открили да је у питању Драшко Станивуковић, градоначелник Бањалуке, а онда је водитељка изнела још детаља о њиховој наводној афери.

- Све се то десило на Јахорини док је он био у вези за другом женом и пукло је када је тај политичар ушао у другу, тачније трећу везу. Летњу авантуру - објаснила је Јована тада.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".