Алсин је добио три године и 3 месеца затвора, а удовица Шабана Шаулића, Гордана Шаулић у "Јутру на Првој" проговорила је о болној теми.

Фото: АТА имагес, Wестфален-Блатт.де

 

- Фактични ће бити три године, јер је већ три месеца био у истражном затвору. Да је била обрнута ситуација, било би другачије. Три године чекања и мучења, агонија која је трајала, сусрет са том особом... Имао је дрогу и алкохол у крви, а не вожња из нехата. Не бих волела да ништа ружно кажем. Била је мала просторија, ушао је човек са капуљачом, са маском, држао је књигу испред лица, трудила сам да га не гледам, нисам желела тај лик да запамтим. Он је признао кривицу, возио је 160 на сат, а било је дозвољено 80. Толико је срамно. Нама та казна ништа не значи, али он три године шета, пије, једе, нормално живи, док ова два човека нису ту - рекла је Гоца и додала:

- Као продица се више нећемо појављивати на тим рочиштима јер је јако стресно. Шта ћемо добити не знамо, али ћемо покушати да та правда буде колико толико задовољена. Мора да се зна да се судило немачком држављанину, а они су два странца. Ми са нашим болом настављамо даље. Стојадиновић је изузетно тешко и психички, човек је остао инвалид - додала је Гордана.

- Тог кобног 17. фебруара, имали смо најтоплију подршку од председника Вучића, од Ивице Дачића, Вулина. Они су нам помогли да та административна процедура, која је била изузетно тешка, да то на неки начин издржимо и олакшали су нам максимално. У име целе породице и у име милиона Шабанових обожаваоца бескрајно сам захвална - рекла је Шабанова супруга.

Она се присетила када се упознала са Шабаном.

Фото: Игор Маринковић

 

 

- Ми смо одрастали и старили заједно, са свим бурама и олујама. Увек смо имали брод који је знао где му је лука. Троје деце смо одгајали, то је наш највећи успех. Били смо једно другом ветар у леђа. Мој живот је био Шабан, његов живот и његова каријера. Све што је радио је радио најбоље. Имала сам 17 година када смо се упознали. Било је мало проблематично јер сам била јединица. Он је тада већ увелико певао - присетила се Гоца.

Шабнова супруга испричала је колико јој недостаје сваког дана.

- Недостаје ми сваки дан. Недостају ми разговори. Добили смо праунука. Он је део нас, увек се питамо шта би рекао тата. Идемо даље. Лука га је звао декара, имали су посебан однос. Унуке га памте, често га спомињу. Био је најсрећнији са њима. Младост је била таква да је мало времена проводио са децом, па се посветио унуцима.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".