Наиме, већ неко време под скенером Видића пронашла се његова дугогодишња пријатељица и сарадница Светлана Цеца Ражнатовић, како је познато да не бира речи за певачицу уопште је није поштедео ни због некадашњег пријатељства.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, Видић је без длаке на језику извеђао Цецу и на тај начин започео модни „рат“.

- Шта ураде српске сељачине у Риму. Пошаљу селфи поред Ди Треви фонтанте која је одавно депласирана. Но, у сваком случају је вредело што певаш ромску свадбу посред Рима, чекамо слике са наступа - написао је Саша на свом Инстаграм налогу.

Певачица му није остала дужна, те му се на достојанствен начин реванширала.

- Неко ко је упослен, он нема када да прати туђи рад, виси по друштвеним мрежама и то на негативан начин. Ја нећу њега коментарисати, зато што иза себе имам 18 година проведених с том особом. Све што је рекао, искључиво говори о себи. Он никада неће дотаћи мене и говори искључиво само о себи - изјавила је Цеца својевремено за „Премијеру“

Саша никог не штеди критике, али ни похвале када је у питању модни одабир, па је тако недавно у јутарњем програму испрозивао опет естраду када га је водитељка упитала за мишљење.

- Све су полуголе, немају стила, немају односе добрих ципела и добрих торби - рекао је Саша у емисији „Јутро“, а затим је додао да све певачице шију код нестручног шнајдера, осврнувши се да је због тога и заступљен неукус на естради.

- Маро, ти знаш да шијеш, а Мара живи на другом спрату њеног солитера - изјавио је Саша.

Фото: АТА имагес

 

У међувремену је на себи својствен и препознатљив начин поново испрозивао Цецу на свом "Инстаграм" profilu истичући да је ово нормална земља да би Цеца свирала фрулу за овцама у Житорађу, у целости преносимо поруку најпознатијег дизајнера у региону.

- Да је ово нормална земља Цеца би свирала фрулу за овцама у Житорађи, Мића Грчић би окретао ражањ са прасићима на вашару у Обреновцу, Горан Ракић би био ватрогасац, Игор Бечић би цепао карте у бусу, Маријан Ристичевић био сељачина, Бата Гашић лепио плочице, е, ал’ није - написао је Саша и додао „са тwиттера“.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".