Он је пре пет година одржао велики концерт на Ташмајдану, а тада је испричао зашто на наступ никада није повео супругу Ингрид, као и како Парни ваљак толико деценија опстаје на сцени.

- Мислим да људе треба држати уза себе, а Београд нам свима значи. Мени значи. У Београду се и волело и патило и било је свега ту. На Ташу су почеле многе лепе ствари, и за нас је тај простор посебан и још је на отвореном, биће то посебан угођај - говорио је он.

Фото: АТА имагес

 

Ваљак траје четири деценије, никада се није препирао, није се свађао... Направио је паузу у каријери, али је опет наставио са радом.Овако је певач објашњавао тај феномен.

- (смех) То само ви мислите да смо идеалан спој. Требало би провести неко време и са њим и са мном, па да видите како смо идеалан спој. Ваљак је увек радио из љубави, а не због новца и мислим да је то наша тајна. Људи који су чинили Ваљак увек су били део бенда, људски део, нису били ту да одсвирају и оду. Ми смо све радили из душе. Има једна анегдота са Стонсима. Када их питају зашто су опет кренули на турнеју, Џегер само каже: "Следеће питање". Они и даље имају ту енергију, ту љубав коју испољавају на сцени и даље су витални. И ми смо такви. Само се надам да људи не кажу кад крену на наш концерт: „Идемо да их видимо сад, можда неће бити следећег пута“. Нисмо толико матори.
Занимљиво је да већ четири деценије чувате приватни живот. Нико не зна ни како изгледа ваша супруга Ингрид.

Фото: АТА имагес

 

- Знате зашто је то тако? Зато што приватни живот треба да остане приватан. Моја супруга није тражила да се експонира уз мене и заиста, сваки пут када се појавимо на неком догађају, фотографи знају да она не жели да се слика, и не сликају нас. Често се десило да у новинама изађе слика мене са другом женом, а она ми каже: „Откад сам ја то постала плава?“. Новац није битан. Најважнија је породица. Ја када узмем моје унуке схватим шта је најважније на свету. Нису то новци, то је породица.

Открио је и да ли је његова жена била бар мало љубоморна на песме које је писао, којих је било много и просто је било невероватно да су све биле посвећене једној жени.

- (смех) А не, не. То је све Хусово масло, он пише песме, ја их само отпевам. Морате њега да питате шта мисли кад пише песме. Да вам кажем, ја сам заљубљен у моју супругу као и првог дана. Она је истрпела највећи део музичарског живота и ја сам захвалан на томе.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".