Најбоље гардеробере Србије коментарисали су у емисији "Десетка" Данијела Димитровска Амиџић, Бата Спасојевић, чувени дизајнер и Данијел Ракочевић, уредник у дневним новинама.

Фото: АТА имагес

 

На само врху топ листе нашао се гардеробер Јелене Карлеуше, за који се каже да вреди као неколико станова на престижним локацијама.

- Гардеробер Јелене Карлеуше није смо њено модно благо. ко год да дође у његов посед могао би озбиљно да се обогати и да не ради више до краја живота. Она је неко ко заиста пуно улаже у свој гардеробер, иако у последње време можемо да видимо да постоје и неке колаборације са неким приступачнијим брендовима. Мислим да је њој хоби куповина скупе гардеробе и само нека тако настави - прокоментарисала је Данијела Димитровска Амиџић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Курир

 

Модни дизајнер Бата Спасојевић истакао је да се у Јеленином гардероберу  налази право благо.

- Место где стоје крпе и крпице, али и где стоји право благо. Она поседује фантастичне комаде, одлично је скоцкана, и за сцену је на ивици, поиграва се до које границе може да иде. Она је храбра. Кад је видим у добрим капутима, добрим чизмама, наочарима и добро стилизованом косом, заиста доминира - каже Бата Спасојевић, модни дизајнер.

Фото: Јутјуб принтскрин/Курир

 

Ракочевић је навео да Карлеуша у последње време промовише превише секси стил.

- Гардеробер Јелене Карлеуше сигурно јесте модно благо, јер је и сама причала да се у том гардероберу налази четири или пет станова у Београду на води. Претпостављам да је све то јако скупо и квалитетно. Само што у последње време Јелена све више промовише тај смелији секси стил, који јој не стоји лоше, али мислим да треба да се врати свом старом модном изразу због које су је жене посебно пратиле рекао је Данијел Ракочевић, уредник у дневним новинама.

Фото: Јутјуб принтскрин/Курир

 

Јелена је најозбиљнија модна икона на нашим просторима и не либи се да комбинује јако скупу и јако јефтину гардеробу. Стил је њено друго име, а гардеробер оаза њеног мира. У њему има свега, а највише ципела и торби. Јелена иде испред моде, па је она инспирација многима и ван граница наше земље.

- То је озбиљно пара, озбиљан новац је ту уложен. Многе њене колегинице су на истој куповној моћи, али се једноставно ту стисну, не желе толико да улажу - каже Бата Спасојевић.

Фото: АТА имагес

 

Гости су се сложили да се вредност Јелениног гардеробера цени на неколико милиона евра и да је дефинитивно неко ко својом појавом привлачи пажњу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".