Певач Јашар Ахмедовски говорио је како је предходна година и њему донела лепе, али и лоше тренутке и да се нада да ће се ситуација са пандемијом што пре решити.

Јелена Карлеуша је једном приликом споменула како је управо од њега добила свој први бакшиш, а певач је овом приликом објаснио о чему је реч.

– Мени је јако драго што је она то рекла, ја не волим да причам о тим стварима заиста. Ето, пошто је она сама то рекла, драго ми је да се сетила тог тренутка и тог догађаја. Ја сам са њеном мајком био заиста добар друг и пријатељ, дружили смо се сваки дан кад сам слободан и нисам на турнеји. Она је радила у “Радио Београду”, били см јако добри пријатељи. Одлазио сам код њих кући, она је тада била мала, имала је 10-12 година отприлике. Ишла је тада у музичку школу и свирала ми је једну моју песму која је у то време била хит “Јагње моје мало”. Свирала је форшпил и ето, ја сам јој да купи чоколадицу – рекао је певач.

Фото: Игор Маринковић

 

Подсетимо, медији наводе да насиље које се догодило за Божић, када је наводно Душко ошамарио своју супругу Јелену, уздрмало је јавност, која је будно пратила сваки корак познатог пара.

(Еспресо)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".