Хитови, успешна каријера и посећени концерти, али јој по свему судећи не иде у љубави. Медији су је повезивали са 11 година млађим клавијатуристом групе „Магазин“ и сином Тончија Хуљића, Иваном. Међутим, Јелена је ово демантовала.


Један од њених најпознатијих момака је члан бенда „2Cellos“ Стејпан Хаусер. Она је две и по године била у емотивној вези са њим, а били су у међувремену и верени. Иако су јој многи предвиђали брак и децу, до тога ипак није дошло.

- Овим путем желим обавестити медије да смо Стјепан и ја одлучили да прекинемо нашу везу и кренемо свако својим путем. Иза нас остављам лепе успомене и окрећем се будућности и новим животним радостима. Захваљујемо медијима на разумевању што о овој теми више не желимо да причамо. То је наша заједничка одлука и молим вас да је поштујете - јасна је била певачица, која по свему судећи не жели да тугује и спремна је за нове љубави.

 

Током 2020. године одјекнула је вест у медијима да је певачица наводно са 12 година млађим дечком који је из Београда.


- Разлика од 12 година не прави им никакав проблем, он је мази и пази и окренут јој је сто посто. После Стјепана Хаусера, који је према њој био лош, био јој је више него потребан мушкарац који му је потпуна супротност - навео је тада.

 

Како се тада наводила, Розга је желела да њихова веза буде тајна.


- Јелена не жели да изгуби приватност и срећу коју поред тог дечка има. Одмах на почетку га је замолила да ни по коју цену не открива да је с њом. За њих знају само најближи пријатељи и сигурно још неко време неће бити спремна да јавно иступи и каже да је заљубљена у толико млађег мушкарца. Ипак, планирају заједничку будућност и питање је дана када ће морати да обелодане везу - испричао је тада извор.

 


У међувремену, Розга је по свему судећи нашла новог момка о којем и даље не жели да прича јавно.

 

 

- Партнер је неко ко треба да ваш живот употпуни и да ту срећу делите и заједно је стварате али свакако да нисам мишљења да особа може бити срећна само онда када је у емотивној вези. Што се медија и новинских наслова тиче, годинама се пише и писаће се. Али ја више на то и не обраћам пажњу. Могу вам рећи да сам срећна - истакла је певачица.

По свему судећи Јелени Розги никако не полази за руком да стане на луди камен. Остаје питање зашто до тога још увек није дошло, али можда у скорије време певачица демантује све медије и са својим наводним млађим избраником стане пред олтар.

(Стори/Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".