Ово тврди Мујићев комшија Дамир С. из Горњег Шепка, који је својевремено и открио да је Дејан прешао у ислам и да је са Хусом стално ишао у џамију и клањао.

- Хусо и Дејан су претходног викенда имали врло емотиван разговор, попричали су о свему. Сам Хусо нам је то испричао, мало му је лакше. Далилин отац га је замолио да се више не нервира и да се не самоповређује, јер тиме само угрожава своје здравље. Дејан му је рекао да просто не може да се контролише, да воли Далилу више од живота и да је за све крив Филип Цар, кога не може очима да види. Испричао му је и да не зна због чега је онако повредио главу, да се тих тренутака и не сећа. Хусо му је на то рекао да ту сигурно нису чиста посла, јер га ни он није препознао у тренуцима кад се све то дешавало. Дејан је имао и једну молбу за Хуса, а то је да детаљно прегледа кућу јер има кључ, да дође ако треба и хоџа и да виде да ли је неко нешто оставио и сакрио у кући - испричао је комшија Дамир.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Како би проверили ову причу, новинари су позвали Хуса, а он је открио да се заиста чуо са Дејаном.

- Чуо сам се с Дејаном, сад ми је лакше. Пружио сам му подршку, њему су врата моје куће увек отворена. Било ми је тешко да га гледам онако крвавог, плакао сам ко киша кад сам видео колико се повредио. Добро је што је потражио помоћ психијатра, а то би требало и моја несрећа Далила, ако опет буде имала нешто са Царем. Њу би онда требало затворити у лудницу да никад не изађе. Дејанове треба да буде срамота што на све начине покушавају да заувек раздвоје децу - завршио је Хусо.

(Србија Данас)