Избор за Мис и Мистера ријалитија "Задруга" имао је по три победника у мушкој и женској конкуренцији које су бирали стручни жири и публика на Фејсбуку и Инстаграму.

Победу на Избору за мис по стручном жирију однела је Сандра Чапрић. Она је освојила ленту, бомбоњеру, цвеће и круну.

У току гласања дошло је до сукоба између Јањуша и Лепог Миће па је морало да реагује и обезбеђење. Јањуш и Мића су се посвађали око гласања, па је бивши кошаркаш пљунуо свог цимера.

Након гласања стручног жирија, водитељ Милан Милошевић је прогласио мистера "Задруге 5". Највише гласова од стране жирија освојио је Санди Којић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Корисници друштвене мреже Инстаграм такође су су гласали и изабрали Мис и Мистера "Задруге 5"! Озбиљно гласачко тело је гласало, а Милан Милошевић прочитао је резултате:

- Станија Добројевић изгласана је од стране Инстаграм гласача за Мис "Задруге 5"! А Мистер је Менсур Ајдарпашић - саопштио је Милан.

Након тога задругари су сазнали да су победници гласања путем Фејсбука су Анђела Ђуричић и Менсур Ајдарпашић.

Менсур је тиме освојио "дуплу круну" што говори у прилог томе да је јако популаран међу публиком на социјалним мрежама.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Милан Милошевић окупио је Сандру Чапрић, Сандија Којића, Станију Добројевић, Менсура Ајдарпашића и Анђелу Ђуричић, како би се захвалили свим људима који су гласали за њих, због чега су освојили ове ласкаве титуле, а након тога их обавестио да су двоје задругара добили специјалну награду. Наиме, Сандра и Санди су добили да проведу ноћ на Рајском острву.