Izbor za Mis i Mistera rijalitija "Zadruga" imao je po tri pobednika u muškoj i ženskoj konkurenciji koje su birali stručni žiri i publika na Fejsbuku i Instagramu.

Pobedu na Izboru za mis po stručnom žiriju odnela je Sandra Čaprić. Ona je osvojila lentu, bombonjeru, cveće i krunu.

U toku glasanja došlo je do sukoba između Janjuša i Lepog Miće pa je moralo da reaguje i obezbeđenje. Janjuš i Mića su se posvađali oko glasanja, pa je bivši košarkaš pljunuo svog cimera.

Nakon glasanja stručnog žirija, voditelj Milan Milošević je proglasio mistera "Zadruge 5". Najviše glasova od strane žirija osvojio je Sandi Kojić.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

Korisnici društvene mreže Instagram takođe su su glasali i izabrali Mis i Mistera "Zadruge 5"! Ozbiljno glasačko telo je glasalo, a Milan Milošević pročitao je rezultate:

- Stanija Dobrojević izglasana je od strane Instagram glasača za Mis "Zadruge 5"! A Mister je Mensur Ajdarpašić - saopštio je Milan.

Nakon toga zadrugari su saznali da su pobednici glasanja putem Fejsbuka su Anđela Đuričić i Mensur Ajdarpašić.

Mensur je time osvojio "duplu krunu" što govori u prilog tome da je jako popularan među publikom na socijalnim mrežama.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

Milan Milošević okupio je Sandru Čaprić, Sandija Kojića, Staniju Dobrojević, Mensura Ajdarpašića i Anđelu Đuričić, kako bi se zahvalili svim ljudima koji su glasali za njih, zbog čega su osvojili ove laskave titule, a nakon toga ih obavestio da su dvoje zadrugara dobili specijalnu nagradu. Naime, Sandra i Sandi su dobili da provedu noć na Rajskom ostrvu.