Глумац је открио да му се остварио дугогодишњи сан да са супругом и ћерком посете свето место у Русији, где почивају мошти Светог Серафима.

Фото: Инстаграм принтскрин/иванбосиљцицоффициал

 

- Ова фотка се зове “секунд до загрљаја”, технички неисправна, настала секунд пре него што се очекивало,суштински је савршена. Сведочи о томе да радост загрљаја почиње пре самог склапања руку, а траје и кад се раздвојимо. Јер је загрљај ствар душе,а не само руку, поручио је глумац који је рођен на празник, па тог светца посебно слави и поштује.

- Срећан вам празник Светог Серафима Саровског. Радујте се. Грлите се! Хвала свима на рођенданским жељама. Грлим вас искрено и чврсто, рекао је Иван који током читавог дана добијао честитке уз прегршт оригиналних жеља, али и поклона.

Познат као неко ко доста вреднује духовност, Иван је открио и да су његове жеље такве. 

- Пре пар месеци сам са мојим девојкама на путовању по Русији посетио манастир Дивјејево у коме почивају мошти Светог Серафима. Испунила ми се моја давнашња рођенданска жеља - да овде дођемо заједно, открио је Иван и поставио фотографије на којима у овом светом здању ужива са њему двема најважнијим женама, супругом и ћерком.

Како сазнајемо, Иван је и овај рођендан прославио у кругу породице, али је тог јутра отишао у цркву.

- Иван је рођен на празник и зато сваки пут упали свећу за Серафима и њему се моли. Њему је духовни живот изузетно близак и поштује све што је у складу са монашким животом. Његову икону држи у кући, а Јелена и ћерка знају колико му је све то битно. Зато није било полемике око тога да му неколико месеци пред рођендан испуне жељу, када су сви имали времена, и оду у Русију да посете чувени манастир, каже наш извор близак глумцу и додаје:

- Честитке поводом рођендана стизале током читавог дана.

Живот на Инстаграму

Иван је недавно насмејао многе виртуелне пријатеље упоређивањем стварног живота и оног на друштвеним мрежама. Он је уз објаву фотографије на којој шета шумом у којој је све смрзо од снега написао:

- Као, сам у шуми, ногу пред ногу утабаном стазом, замишљено гледам у лево кроз зимску идилу... а у ствари... смрзох се, фоткај врже дом нису изјели вуци.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".