Glumac je otkrio da mu se ostvario dugogodišnji san da sa suprugom i ćerkom posete sveto mesto u Rusiji, gde počivaju mošti Svetog Serafima.

Foto: Instagram printskrin/ivanbosiljcicofficial

 

- Ova fotka se zove “sekund do zagrljaja”, tehnički neispravna, nastala sekund pre nego što se očekivalo,suštinski je savršena. Svedoči o tome da radost zagrljaja počinje pre samog sklapanja ruku, a traje i kad se razdvojimo. Jer je zagrljaj stvar duše,a ne samo ruku, poručio je glumac koji je rođen na praznik, pa tog svetca posebno slavi i poštuje.

- Srećan vam praznik Svetog Serafima Sarovskog. Radujte se. Grlite se! Hvala svima na rođendanskim željama. Grlim vas iskreno i čvrsto, rekao je Ivan koji tokom čitavog dana dobijao čestitke uz pregršt originalnih želja, ali i poklona.

Poznat kao neko ko dosta vrednuje duhovnost, Ivan je otkrio i da su njegove želje takve. 

- Pre par meseci sam sa mojim devojkama na putovanju po Rusiji posetio manastir Divjejevo u kome počivaju mošti Svetog Serafima. Ispunila mi se moja davnašnja rođendanska želja - da ovde dođemo zajedno, otkrio je Ivan i postavio fotografije na kojima u ovom svetom zdanju uživa sa njemu dvema najvažnijim ženama, suprugom i ćerkom.

Kako saznajemo, Ivan je i ovaj rođendan proslavio u krugu porodice, ali je tog jutra otišao u crkvu.

- Ivan je rođen na praznik i zato svaki put upali sveću za Serafima i njemu se moli. NJemu je duhovni život izuzetno blizak i poštuje sve što je u skladu sa monaškim životom. NJegovu ikonu drži u kući, a Jelena i ćerka znaju koliko mu je sve to bitno. Zato nije bilo polemike oko toga da mu nekoliko meseci pred rođendan ispune želju, kada su svi imali vremena, i odu u Rusiju da posete čuveni manastir, kaže naš izvor blizak glumcu i dodaje:

- Čestitke povodom rođendana stizale tokom čitavog dana.

Život na Instagramu

Ivan je nedavno nasmejao mnoge virtuelne prijatelje upoređivanjem stvarnog života i onog na društvenim mrežama. On je uz objavu fotografije na kojoj šeta šumom u kojoj je sve smrzo od snega napisao:

- Kao, sam u šumi, nogu pred nogu utabanom stazom, zamišljeno gledam u levo kroz zimsku idilu... a u stvari... smrzoh se, fotkaj vrže dom nisu izjeli vuci.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".