Док чекамо званичну одлуку суда о томе хоће ли Новак добити прилику да брани прошле године освојену титулу познато је када би требало да изађе на терен, под условом да добије дозволу да заигра.

Одлучено је да до померања жреба не дође, те ће у случају да Новак буде избачен са турнира због депортације, његово место заузети "срећни губитник", док Андреј Рубљов остаје на већ одређеном делу костура.

Први меч дневног програма на Род Лејвер арени играју Немица Татјана Марија и Гркиња Марија Сакари. Након тога на терену ће се наћи Камила Осорио и Наоми Осака, потом, не пре 16 часова по нашем времену Маркос Гирон игра против шестог носиоца Рафаела Надала.

 

 

Вечерњи термин отвориће Ашли Барти и Лесиа Цуренко, тај меч играће се од девет часова ујутру по нашем времену, а потом ће на терен Новак Ђоковић и Миомир Кецмановић.

Првог дана ће на терен још и Ласло Ђере играће на Џон Кејн арени против Дениса Шаповалова, док ће Мартон Фучовић и Душан Лајовић одиграти први меч на терену 14, где ће трећи меч одиграти Никола Милојевић против Мекдоналда.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".