Она се присетила и момента када је први пут ступила у радни однос.

- Почела сам да радим 1. јануара 1974. године као певачица и била сам пријављена преко Удружења џез и забавних музичара које је тада постојало - присећа се Манчићева, која је ове године напунила невероватних 48 година професионалног бављења естрадом и шоу-бизнисом.

Фото: Н. Скендерија

 

- Имам испуњену старосну границу, а о стажу нећу ни да говорим, али сам решила да одем у пензију и да мало растерећеније и опуштеније живим. Има ту много административних заврзлама и почела сам да скупљам папире, па се надам да ћу на лето или јесен бити и пензионерка - рекла је Сузана.

Разлог ове одлуке лежи у чињеници да је уморна од свакодневних обавеза које изазива бављење јавним послом.

- Искрено да вам кажем, нећу више да јурим и журим. Зовем госте за своју емисију, онда гостујем код колега јер се то не одбија, на све то чекају ме и дневне обавезе које има свака жена - искрена је Сузана, и објашњава на кога је ред да јој живот учини лагоднијим.

Фото: В. Данилов

 

- Целог живота плаћам држави порезе и доприносе, е па сада је ред да мени држава то врати.

Позната водитељка се не плаши пензионерске депресије упркос томе што још не може да замисли те дане, остаће у Србији и неће се потпуно повући из медија.

- Још не знам шта ћу да радим, али решила сам да одем у пензију. Наравно да нећу да престанем да се бавим овим послом нити да се преселим у Грчку. Остаћу овде, али само желим мало релаксирајуће дане - рекла је Сузана.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".