Ту поруку поделио је аустралијски тенисер Ник Кирјос који је стао на Ђоковићеву страну у целокупној ситуацији са визом, упркос томе што је годинама уназад критиковао Новака.

Аустралијанац је недавно гостовао у подкасту "Без граница", па је искористио и ту прилику да јавно каже како се његова држава односи према Новаку на неадекватан начин.

Приликом свог гостовања, Кирјос је открио да га је Ђоковић контактирао путем Инстаграма.

- Новак ме је лично контактирао на Инстаграму и рекао "Хвала што се заузимаш за мене". Није баш очекивао да ћу од свих колега баш ја да изађем у медији и станем уз њега - истакао је двадесетшестогодишњи тенисер.

Фото: Принтскрин / Твитер /@susanamet

 

У даљем току разговору Кирјос је нагласио да би Новак волео да људи (пре свега Аустралијанци) схвате о чему се ради, уместо да га стрељају уз непостојање жеље да спознају целу ситуацију.

- Ево, прочитаћу вам од речи до речи шта мије Ђоковић о томе написао. Пише овако: "(Људи) пробајте да заправо схватите целу ситуацију и да притом имате бар мало објективности, уместо да испалите одмах све метке. На томе (што си, Кирјосе, размислио о целој ситуацији) сам ти захвалан - навео ја Ник Кирјос.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".