Група "Луна" на музичкој сцени се појавила пре скоро 26 година. Чеда је због чаробног гласа у том периоду изабрао Мају, а већ са првим појављивањем  су омађијали публику. У кратком временском периоду постали су омиљени бенд младих, а хитови попут "Девет и по недеља", "Не разумем ја", "Зелено"... Слушају се и данас.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grupa LUNA

 

 

Маја се након напуштања групе "Луна" одлучила за соло каријеру, али како све није елела да прави раyне компромисе , певачица се повукла са јавне сцене и удала за музичара Синишу Цветковића Лудвига, са којим је основала једну продукцијску кућу.

Фото: Архива Новости

 

 

Некадашња певачица групе "Луна" данас је активна на друштвеним мрежама, о чему сведоче и бројне фотографије са разних дестинација.

 

 

Оно што је посебно интересантно је да се Маја апсолутно није променила, па је чак и задржала фигуру и начин облачења из деведесетих. На трбушњацима могу само да јој позавиде много млађе колегинице.

 

 

Након Маје, део групе Луна биле су Кристина Чанковић, која је одмах дошла након Марковићке, а затим Зејна Муркић и Лидија Јаџић, потом Ивана Крунић, а садашња певачица јесте Теодора Мијушковић. Ипак златно доба ове групе, везује се искључиво за Мају.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".