У првим недељама 2022. година продукцијска кућа кренула је са припремама за овај пројекат, а у најужи круг ушло је троје глумаца који би требало да тумаче Лаушевића.

Милош Биковић, Марко Грабеж или Вучић Перовић ушли су у најужи круг за улогу младог Жарка Лаушевића.

Када је у питању Милош Биковић, још увек је неизвесно да ли ће моћи да се уклопи у датуме снимања због његових пословних обавеза у Русији.

Фото: Архива Новости

 

Поред њега, највећу шансу да се нађе у пројекту има и Марко Грабеж, којег гледаоци знају по веома запаженој улози у серији и филму “Нечиста крв”.

На списку се налази и њихов млађи колега, глумац Вучић Перовић који је до сада глумио у неколико серија.

- У наредна два месеца ће се обавити припреме на реализацији овог пројекта, као и финални избор целе глумачке поставке. Серија би требало да почне да се приказује крајем ове године, а почетком наредне. Старт снимања се очекује на пролеће - открио је извор за медије.

Фото: Радомир Радојчић

 

Ноћ која је променила живот Жарка Лаушевића

Прича на којој се сада ради је кобна ноћ у животу Жарка Лаушевића. Тог 31. јула 1993.године заједно са старијим братом Бранимиром, познатом по надимком Мили, био је нападнут од групе хулигана у близини подгоричког локала.

Том приликом је Жарко из свог пиштоља ЦЗ-99 усмртио нападаче Драгора Пејовића и Радована Вучинића, а тешко ранио Андрију Кажића.

Фото: Архива Новости

 

На првом суђењу је осуђен на 15 година затвора због двоструког убиства. Пресуда је након жалби потврђена 1994. године. Казну је издржавао у Спужу и Пожаревцу. Након укидања пресуде од стране Савезног суда, по поновном претресу фебруара 1998. године, изречена му је казна 4 године затвора због двоструког убиства у прекорачењу нужне одбране. Будући да је у том тренутку већ издржао 4,5 године, пуштен је на слободу.

Убрзо након тога је напустио земљу и преселио се у Њујорк, јер се плашио крвне освете.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".