Познато је да је својевремено, син Жељка Ражнатовића Аркана имао је низ сукоба са својом маћехом Светланом Цецом Ражнатовић, коју је жестоко нападао путем друштвених мрежа, а читава ситуација имала је и судски епилог.

 

 

Како је "Блиц" писао пре неколико година, Арканова удовица одлучила је да тужи Војина, због наводних увреда, претњи и провокација које је пласирао у јавност путем друштвених мрежа. Познато је да ју је провоцирао, давши јој епитет "српска маћеха”, а након најновијих вести које је Војин објавио, Светлани неће бити нимало свеједно.

 

 

Наиме, будући да у Србији није боравио дведесет година, многи су се изненадили када је син Жељка Ражнатовића објавио да на јесен ове године коначно долази у Србију.

Фото: Н. Скенерија, Т. Ћирић

 

 

Многи спекулишу да ли ће том приликом, када се врати, Војин сусрести са Вељком и Анастасијом, за које је рекао да није ни у каквим односима, што остаје време да покаже. С друге стране претпоставља се да Цеци неће бити пријатно уколико након толико затегнутих односа и изречених увреда, Војим покуша да оствари контакт са полубратом и полусестром.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".