Жика је рођен у Јасиковици код Трстеника, а многи не знају да је завршавао два разреда одједном у Гимназији. Он је првенствено желео да буде свештеник, потом хармоникаш, па је постао професор. Ипак је одлучио да буде водитељ на крају.

Водитељ је своју родну кућу реновирао, али је желео да остане аутентична.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

- Било је тешких дана, али се никад није гладовало, некада се живело на проји, некада на кајмаку, некад на месу, било је свега. У башти моје мајке све је расло, паприка, кромпир, све. Могао сам све да зидам, али ово је нешто што буди успомене. Кућа је остала таква каква је, урадили смо зидове и стазе, желим да тако буде, а и допада се мојим потомцима - рекао је Жика.

Фото: Петар Милошевић

 

- Ко год жели да преспава овде, воли да спава у овом кревету и овој соби, а најрадије и ја, ту сам провео детињство - рекао је познати водитељ у емисији "Нећете веровати".

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Жика Шареница је пре две године купио стан од 60 квадрата на Београду на води, који је платио, како су рекли извори, 150.000 евра.

У питању је мањи стан, али је јако лепо урађено све. Без сумње, цео овај комплекс је заиста фасцинантан и драго ми је што ћемо живот наставити поред реке - рекао нам је Жика,

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".