Певачица Јелена Лаловић (Јеллена) сматра да је за естрадни посао јако битан физички изглед.

Фото: Н. Фифић

 

- Овде чим напуниш 40 година ти си већ у пензији што се тиче жена, тако да на естради постоји једна велика борба, јер долазе млађе певачице што је и нормално и оно што је најважније јако лепо певају, лепо изгледају, ево ја сад радим неке 18. рођендане и прославе, буду ту две три нове, ја обавезно то ново што изађе скинем, али се обавезно заврши на овим "стара шкоола" песмама - рекла је Јелена и додала:

- Тако је у Америци, Холивуду, тако је свуда, то је немилосрдно и ми морамо да се боримо... Ипак имаш и холивудске звезде и они се боре и иду на пластичне операције. Ми нисмо неко тржиште за пластичне операције, јер много уложиш, а не може пуно да ти се врати, али ко жели може мало да се затегне. Док добро изгледаш радићеш, после тога те неће нико звати.

Међутим, Јелена сматра да је Лепа Лукић певачица која ће увек бити популарна без обзира на године.

- Мораш да имаш мега хитове као Лепа Лукић и да будеш певачица из народа. Можда бисмо Неду могли да упоредимо са Тином Тарнер, а Лепа је једнинствена, она је жена из народа и има још таквих колегиница које ће трајати док год буду живе - закључује она.

(Grandnews)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".