Луна Ђогани и Марко Миљковић не крију срећу, поготово сада када су се коначно уселили у свој нови дом. Па тако све време проводе са ћеркицом Миом, за коју су јако везани. Ипак, Луна наводно није толико срећна, па тако тера Марка да поправи једну ствар, а тиче се њене породице.

Фото: Јутјуб принтскрин/Сиктер Тубе

 

- Једина ствар која Луну мучи је то што Марко чврсто стоји иза својих ставова, па још увек не прашта неке ситуације које су му приредили чланови њене породице - објашњава извор за "Скандал"

- Она је свесна да он има принципе од којих не одступа, али како сада имају дете и јако су срећни, то његово праштање њенима једина је карика која недостаје да буду потпуно срећни. Замолила га је да крене мало у цркву, да почне да пости и да од монаха научи како да прашта. Чак му је кроз шалу поручила: Ако то не промениш код себе, нећемо више бити заједно - препричава извор.

- Он јој је обећао да ће дати све од себе да се промени и замолио је да му само да још мало времена. Њега је ћеркица већ доста смекшала и није више онако груб какав је умео да буде, тако да му заиста мало фали да опрости свима и да коначно сви буду срећна и велика породица - завршава причу извор. 

(Скандал)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".