‒ U našoj kući Miona je uvek položajnik, ona „džara“ vatru ‒ otkrila je LJiljana, a devojčica je dodala da za to uvek dobija poklon, čokoladu ili nešto slično, kao i da je deda Siniša taj koji joj ispunjava sve želje.

Foto: Jutjub printskrin/Prakticna zena

 

 

‒ Zvezde o kojima čitamo su tamo negde. Mi smo mala zemlja, mali je ovo prostor. Dobro je dok možemo da živimo opušteno; da idemo u prodavnicu, na pijacu, da se šetamo sa decom. Svaka izolovanost vodi do usamljenosti, a čovek je socijalno biće i mora da se druži i da ima prijatelje.

Dodala je da, budući da njen suprug Siniša Kovačević, sa kojim je u braku četiri decenije, ne voli da putuje, ona svet obilazi sa drugaricama.

‒ Uzmemo rentakar i „zujimo“. Na taj način upoznajemo ljude i kulturu jedne zemlje, ali i njihovo kulinarstvo.

Devojčica, koja likom podseća na mamu Kalinu i baku LJiljanu, otkrila je da ne želi da krene njihovim putem. Plan joj je da postane arhitekta i već sada pohađa školicu za mlade arhitekte. Iako je baka u svemu podržava, napomenula je da je još rano za donošenje konačne odluke, tim pre što je i Kalina govorila da će studirati psihologiju, pa je upisala glumu, što znači da se nikada ne zna i ništa se ne može isplanirati.

(TV Prva)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".