Она је током прославе најрадоснијег хришћанског празника пријавила да ју је фудбалер наводно ошамарио и пљунуо. Тошић је добио хитну забрану приласка од 48 сати, а јавност не престаје да бруји о овом немилом догађају.

Откако је ова вест одјекнула, стигло је и више порука подршке Карлеуши. Водитељка Јована Јеремић у јутарњем програму на Пинку дотакла се ове теме и упутила оштру поруку против насиља над женама.

Фото: ТВ Пинк принскрин

 

 

- Ако не можеш да изнесеш такву жену на леђима, постоји цивилизован начин за то! Јелену сви нападају цели живот. Све су светице, само је она најгора, доста бре! - повикала је Јована и наставила:

- Бежи, бре, боље да не причам. Рекао је 'нисам је ударио, једина истина је да смо се посвађали - прочитала је водитељка, а потом додала: - О њој причају све најгоре оне које не би требало ни уста да отворе.

Фото: Инстаграм принскрин/zivot_po_jeleni

 

 

Поруку подршке послала је и шминкерка и водитељка Јелена Маћић.

- Душко Тошић ударио супругу! Занимљиво... Не то што је он урадио, слабић ко слабић, а има их онолико! Занимљиво је да ви ћутите о томе! - написала је Јелена.

О овом случају огласила се и трансродна певачица Електра Елит.

Фото: Инстаграм принскрин/electra.elite

 

 

- Од мене подршка до неба за Јелену Карлеушу! Остани јака као што си увек била, и по стоти пут, стоп насиљу над женама - написала је Електра на свом Инстаграм сторију и ставила емотикон срца. Након ове објаве, она се поново огласила, те изнела и увреде на рачун Душка Тошића.

Подсетимо, Тошић је, како су открили његови адвокати, пред полицајцима, на саслушању, негирао наводе своје супруге. Рекао је да је није урадио, али да је истина да су се свађали.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".