Ona je tokom proslave najradosnijeg hrišćanskog praznika prijavila da ju je fudbaler navodno ošamario i pljunuo. Tošić je dobio hitnu zabranu prilaska od 48 sati, a javnost ne prestaje da bruji o ovom nemilom događaju.

Otkako je ova vest odjeknula, stiglo je i više poruka podrške Karleuši. Voditeljka Jovana Jeremić u jutarnjem programu na Pinku dotakla se ove teme i uputila oštru poruku protiv nasilja nad ženama.

Foto: TV Pink prinskrin

 

 

- Ako ne možeš da izneseš takvu ženu na leđima, postoji civilizovan način za to! Jelenu svi napadaju celi život. Sve su svetice, samo je ona najgora, dosta bre! - povikala je Jovana i nastavila:

- Beži, bre, bolje da ne pričam. Rekao je 'nisam je udario, jedina istina je da smo se posvađali - pročitala je voditeljka, a potom dodala: - O njoj pričaju sve najgore one koje ne bi trebalo ni usta da otvore.

Foto: Instagram prinskrin/zivot_po_jeleni

 

 

Poruku podrške poslala je i šminkerka i voditeljka Jelena Maćić.

- Duško Tošić udario suprugu! Zanimljivo... Ne to što je on uradio, slabić ko slabić, a ima ih onoliko! Zanimljivo je da vi ćutite o tome! - napisala je Jelena.

O ovom slučaju oglasila se i transrodna pevačica Elektra Elit.

Foto: Instagram prinskrin/electra.elite

 

 

- Od mene podrška do neba za Jelenu Karleušu! Ostani jaka kao što si uvek bila, i po stoti put, stop nasilju nad ženama - napisala je Elektra na svom Instagram storiju i stavila emotikon srca. Nakon ove objave, ona se ponovo oglasila, te iznela i uvrede na račun Duška Tošića.

Podsetimo, Tošić je, kako su otkrili njegovi advokati, pred policajcima, na saslušanju, negirao navode svoje supruge. Rekao je da je nije uradio, ali da je istina da su se svađali.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".