Како извор Курира открива, Тошић је инспекторима у Полицијској станици Савски венац у којој је дао изјаву, рекао да је шокиран због тога што је Јелена уопште тако нешто пријавила полицији.

- Свађали смо се, шокиран сам, не схватам шта ме је снашло  - наводно је рекао Душко Тошић, ком је полиција изрекла меру забране приласка супрузи у наредних 48 сати.

Саслушању су присуствовали и његови адвокати Небојша Перовић и Никола Премовић. Перовић је потврди за Курир да је Душко Тошић негирао да је био насилан према супрузи.

- Мој клијент негира извршење било каквог насиља. Полиција је поступила по пријави госпође Јелене Карлеуше - рекао је Перовић.

Да подсетимо, на лице места је дошла полиција где је утврђено да је Душко Тошић пљунуо своју супругу, а након тога јој задао ударац отвореном шаком у пределу лица, где је од ударца задобила повреду у пределу лица са десне стране у виду посекотине.

На лицу места овај догађај су потврдили сведоци који су боили у кући, тачније родбина.

Душко је саслушан у својству грађанина, а тек пошто Првом основном тужилаштву буде достављен извештај полиције и надлежних служби оно ће одлучити о даљем поступању.

Иначе, ово није први пут да је Јелена пријавила Душка полицији. Наиме, пре две године певачица је рекла да је Тошић психички малтретира и да јој је заврнуо руку, док је он свето негирао и казао да су се свађали јер имају несугласице у браку. Певачица се касније предомислила и није желела да га кривично гони.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".