Kako izvor Kurira otkriva, Tošić je inspektorima u Policijskoj stanici Savski venac u kojoj je dao izjavu, rekao da je šokiran zbog toga što je Jelena uopšte tako nešto prijavila policiji.

- Svađali smo se, šokiran sam, ne shvatam šta me je snašlo  - navodno je rekao Duško Tošić, kom je policija izrekla meru zabrane prilaska supruzi u narednih 48 sati.

Saslušanju su prisustvovali i njegovi advokati Nebojša Perović i Nikola Premović. Perović je potvrdi za Kurir da je Duško Tošić negirao da je bio nasilan prema supruzi.

- Moj klijent negira izvršenje bilo kakvog nasilja. Policija je postupila po prijavi gospođe Jelene Karleuše - rekao je Perović.

Da podsetimo, na lice mesta je došla policija gde je utvrđeno da je Duško Tošić pljunuo svoju suprugu, a nakon toga joj zadao udarac otvorenom šakom u predelu lica, gde je od udarca zadobila povredu u predelu lica sa desne strane u vidu posekotine.

Na licu mesta ovaj događaj su potvrdili svedoci koji su boili u kući, tačnije rodbina.

Duško je saslušan u svojstvu građanina, a tek pošto Prvom osnovnom tužilaštvu bude dostavljen izveštaj policije i nadležnih službi ono će odlučiti o daljem postupanju.

Inače, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji. Naime, pre dve godine pevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sveto negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku. Pevačica se kasnije predomislila i nije želela da ga krivično goni.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".