- Знаш да твоја породица не подноси Далили никад и сад, како мислиш да ако се помирите то функционише? - гласило је питање.

- Кад би се десиле ствари могле би да се коригују ствари и унормали, не би морало да се квари што се тиче породичне стране. Био сам млад и имао сам погрешну слику, увидео сам неке ствари. Могло је другачије, било би боље по њу и наш однос. Кад би се помирили, па кад би дошло до тога... Не гледам будућност, али сматрам да би могло из грешака да се учи - говорио је Дејан.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Њихова жеља је била да се склониш од Далиле - рекла је Ивана Шопић.

- Нису диркетно рекли, али су рекли да не лупам и пазим шта радим - додао је он.

- Не знам шта бих рекла, ја сматрам да не може тако да се изглади, као што није могло кад сам била за пример, ја ни тада нисам ваљала. Дејан ће њима увек да ваља, а његов избор и све остало је на њему да ли може да контролише. Они мене неће никад прихватити - додала је Далила.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

Наредно питање гледалаца Ивана Шопић поставила је Дејану Драгојевићу.

- Да ли си одахнуо што је Далила спавала, док су били твоји? - гласило је питање.

- Немам појма, нисам ни одахнуо, ни удахнуо, безвезе сам се осетио. Драго ми је да није била ту, јер би свако гледао у њу, било би јој непријатније, него мени. Било ми је жао што Теди није био ту, не знам како би све изгледало да је била ту. Нисам желео да се било ко нађе у непријатној ситуацији - одговорио је Дејан.

- Боље што сам спавала, не би био тако опуштен, да сам ја била ту, не би био у крилу, не би се држао за руку, људи би вероватно гледали у мене и моје поступке. Бог ме је послао да спавам. Мислим да је Теди могао да дође, уздрмало ме је што његов тата није питао за мене - прокоментарисала је Далила.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".