- Znaš da tvoja porodica ne podnosi Dalili nikad i sad, kako misliš da ako se pomirite to funkcioniše? - glasilo je pitanje.

- Kad bi se desile stvari mogle bi da se koriguju stvari i unormali, ne bi moralo da se kvari što se tiče porodične strane. Bio sam mlad i imao sam pogrešnu sliku, uvideo sam neke stvari. Moglo je drugačije, bilo bi bolje po nju i naš odnos. Kad bi se pomirili, pa kad bi došlo do toga... Ne gledam budućnost, ali smatram da bi moglo iz grešaka da se uči - govorio je Dejan.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

- NJihova želja je bila da se skloniš od Dalile - rekla je Ivana Šopić.

- Nisu dirketno rekli, ali su rekli da ne lupam i pazim šta radim - dodao je on.

- Ne znam šta bih rekla, ja smatram da ne može tako da se izgladi, kao što nije moglo kad sam bila za primer, ja ni tada nisam valjala. Dejan će njima uvek da valja, a njegov izbor i sve ostalo je na njemu da li može da kontroliše. Oni mene neće nikad prihvatiti - dodala je Dalila.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga official

 

Naredno pitanje gledalaca Ivana Šopić postavila je Dejanu Dragojeviću.

- Da li si odahnuo što je Dalila spavala, dok su bili tvoji? - glasilo je pitanje.

- Nemam pojma, nisam ni odahnuo, ni udahnuo, bezveze sam se osetio. Drago mi je da nije bila tu, jer bi svako gledao u nju, bilo bi joj neprijatnije, nego meni. Bilo mi je žao što Tedi nije bio tu, ne znam kako bi sve izgledalo da je bila tu. Nisam želeo da se bilo ko nađe u neprijatnoj situaciji - odgovorio je Dejan.

- Bolje što sam spavala, ne bi bio tako opušten, da sam ja bila tu, ne bi bio u krilu, ne bi se držao za ruku, ljudi bi verovatno gledali u mene i moje postupke. Bog me je poslao da spavam. Mislim da je Tedi mogao da dođe, uzdrmalo me je što njegov tata nije pitao za mene - prokomentarisala je Dalila.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".