Уз најпознатије хитове једног од најпопуларнијих домаћих певача, Београђани и гости нашег града у ноћи између 13. и 14. јануара имаће прилику да поново уживају у величанственој игри светала са Куле Београд. Управо са овог места, у поноћ 31. децембра је послата задивљујућа слика импресивног ватромета у Београду, а светски медији известили су да је главни град Србије приредио дочек за памћење, какав до сада није виђен у овом делу Европе.

Кула Београд, нови симбол престонице, још једном ће оправдати ову престижну титулу, а посетиоци ће уживати у ватромету, ласерској пројекцији и светлосним ефектима са медија фасаде највише зграде у региону.

Наступ Жељка Јоксимовића почиње у 22 сата на Сава Променади, на платоу поред старог Савског моста, где ће посетиоци уживати у препознатљивим песмама и у мултимедијалном програму са Куле Београд. Улаз на концерт је слободан.

Дочек српске Нове године у Белграде Wатерфронт-у одвијаће се уз поштовање свих противепидемијских мера, док ће ковид редари водити рачуна да се присутни придржавају прописа којима се спречава ширење ковида.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".