Uz najpoznatije hitove jednog od najpopularnijih domaćih pevača, Beograđani i gosti našeg grada u noći između 13. i 14. januara imaće priliku da ponovo uživaju u veličanstvenoj igri svetala sa Kule Beograd. Upravo sa ovog mesta, u ponoć 31. decembra je poslata zadivljujuća slika impresivnog vatrometa u Beogradu, a svetski mediji izvestili su da je glavni grad Srbije priredio doček za pamćenje, kakav do sada nije viđen u ovom delu Evrope.

Kula Beograd, novi simbol prestonice, još jednom će opravdati ovu prestižnu titulu, a posetioci će uživati u vatrometu, laserskoj projekciji i svetlosnim efektima sa medija fasade najviše zgrade u regionu.

Nastup Željka Joksimovića počinje u 22 sata na Sava Promenadi, na platou pored starog Savskog mosta, gde će posetioci uživati u prepoznatljivim pesmama i u multimedijalnom programu sa Kule Beograd. Ulaz na koncert je slobodan.

Doček srpske Nove godine u Belgrade Waterfront-u odvijaće se uz poštovanje svih protivepidemijskih mera, dok će kovid redari voditi računa da se prisutni pridržavaju propisa kojima se sprečava širenje kovida.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".