Државни органи у саопштењу су демантовали да је она пријавила узнемиравање.

Фото: Инстаграм принтскрин/montenegrina_o

 

- Министарство унутрашњих послова истиче да су нетачни наводи Оље Црногорац које је поставила на једној друштвеној мрежи, а које су поједини медији пренели, да је полиција по њеној пријави ухапсила мушкарца, за кога она каже да ју је пратио. Наиме, она полицији није пријавила да ју је било ко пратио, већ је њен брат пријавио да га је један мушакрац колима пратио 2. јануара од Добановаца до Улице кнеза Милоша. Брзом и ефикасном акцијом, одмах по пријави, полиција је у Булевару краља Александра зауставила возило и у службене просторије довела мушкарца код кога је пронађена моторола. Консултован је и тужилац који се изјаснио да нема елемената кривичног дела. Полиција позива грађане да на друштевним мрежама не објављују нетачне и непроверене информације, а да, уколико сматрају да им је безбедност угрожена, то одмах пријаве полицији како би могла правовремено да реагује.

Оља се пратиоцима обратила речима:

- Човек који ме је пратио синоћ је З. В., суспендовани полицајац, који је био у затвору три године. Позвана је интервентна и приведен је. До родитељске куће ме је пратио, поседовао моторолу којом је очигледно нешто некоме јављао. Полиција ме није заштитила - напиасла је Оља и наставила:

- Молим свакога ко зна било шта о овоме човеку да ми јави. Сад кад враћам филм, схватам да ми је данима неко седео испред стана у колима, посматрао, шта год. Није чак ни задржан јер по закону кажу да у овој земљи је дозвољено да пратите некога. Сада ја питам државу, власт, полицију - да ли треба да ме неко убије, раскомада, силује да би сте ви реаговали?

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".