Оља Црногорац је некада била омиљено лице са "малих екрана", а онда је решила да се повуче са телевизије и започне нови бизнис, тачније два! Постала је дизајнерка, а отворила је и свој "rent a car", а јавност све то прати на њеном Инстаграм профилу који има преко 150.000 пратилаца. Рекло би се да је ова година била баш добра за Ољу, а бивша водитељка је открила много тога из приватног живота, каријере, али се дотакла и љубави и новогодишњих жеља.

Она је сада по први пут открила због чега је напустила водитељски посао.

- Нисам могла више да се бакћем са менаџерима певача где си морао да припремиш раније питања, све унапред да буде послато, да причаш о временској прогнози са њима, а не оно што те стварно занима... Постало ми је све то јако досадно и зато сам изашла из водитељског посла.


На Инстаграму је прати огроман број људи, а сви се питају која је тајна њеног изгледа.

- Да не идем у теретану било би пар мртвих дневно јер сву негативну енергију ја избацим тамо. Идем 5 пута недељно, свако јутро, и то је постао мој животни стил. Нисам више темпераментна као пре, а била сам јако темпераментна.

Оља је у "своје време" водила скандалозну емисију, атрактивна и темперамента водитељка која је била позната по бритком језику. А онда је одлучила и да уђе у ријалити.

- Емисија је била шокантна, али је сада лимунада чега све има у ријалитијима данас. Ја сам била месец дана у "Фарми" и било ми је тешко. Мајка ми је рекла да будем вредна, а ја сам то баш озбиљно схватила. Била сам стално код стоке, чистила, ринтала, тресла тепихе, прала буре у ком с екупало 30 људи...Само сам се једном посвађала. Маји Николић сам дала бомбону која се користи када неко има проблем са стомаком. Рекла сам да је бомбона од наранџе, а онда је то она појела. После су јој рекли "је л знаш Мајо шта ти је Оља дала да поједеш, видећеш за пола сата", а онда је настао хаос и лудница. А сви знамо каква је Маја кад се наљути - рекла је Оља.

- Ови данашњи ријалитији показују пропаст нашег друшва, колико ми срљамо у понор. Мене ништа не може да чуди јер то што је у ријалитију то смо ми. Ми гледамо себе. У "Фарми" смо гледали младе који се такмиче, боре, а сада гледамо понор друштва. Пре је било циља, а сада је битно да будеш што неморалнији и да добијеш новац за то од продукције - изјавила је Оља, па се осврнула на њен љубавни живот и питање које мучи њену околину "кад ће се удати?":

- Код мене је одавно "game over". Толики је притисак околине да више не знам ни сама да ли ћу се удати или не. Нисам баш за то "никад нећу", али нисам ни неко ко јури за тим.


- У моје време је била Маја Николић, Јована Јоксимовић... То је било неко лепше време где су едуковане и еманциповане жене водиле програм. А са појавом тих кабловских телевизија почео је јавашлук. Не зна се ко води информативни програм, а ко забавну емисију, зато ми је и драго што нисам део тог света. Пре Јоване Јеремић нисмо знали шта је шер - рекла је бивша водитељка и открила да је за њу прича да је неко дошао "преко кревета" да води емисију "излизана прича".

Оља је открила и каква јој је била 2021. година као и чему се нада у 2022.

- 2021. година је била пуна љубави, подршке, изненађења. Волела бих да ми и 2022. година буде оваква. Што се тиче посла такође је била добра, нова фирма ради одлично. Фокус ће ми у овој новој години бити највише на послу, односно на стварању "нових послова" - рекла је Оља, па открила да би волела да буде "намазанија":

- Волела бих да се бавим манипулацијама, да убеђујем људе у оно што ја желим да ти људи верују. 2021. је била превише искрена, а то ми се обило о главу. У ову годину желим да уђем као "хард кор" верзија себе. Једини план који имам је да нађем мир и да будем срећна.

(Еспресо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".