Једна од особа која је привукла велику пажњу свакако је и његова супруга, Гордана, са којом је провео последњих 18 година живота. Гоца је годинама живела у Торонту и ту је упознала славног певача. Није ни слутила како ће се њихово познанство одвијати.

- Нисам размишљала о Томиној слави јер нисам планирала да се вратим у Србију. Поготово нисам планирала да се удам за њега - рекла је за "Хелло" једном приликом недавног боравка у Београду.

Фото: Зоран Кршљанин

 

 

- У Србију долазим сваке године, само прошле нисам била. Док ми је свекрва била жива редовно сам одлазила у Печењевац да је видим. И после њене смрти наставила сам да обилазим њен гроб. Она је била једна дивна жена, читав живот је подредила деци и унуцима. Тома је јако био везан за мајку, највише ју је волео од свих - рекла је Гордана Здравковић.

О њеном животу пре Томе се мало зна, а Гордана је открила детаље свог живота.

- Рођена сам у месту Велики Црљени, код Лазаревца. Ја сам дете са села и увек сам волела да радим. Посао ми никад није био оптерећење, него задовољство. Ни данас ми ништа није тешко. Лакше ми је да одмах обавим шта треба, него да кукам и жалим се да немам кад да стигнем - каже Гоца која је радни век провела као фризерка, а о пензији ни данас не размишља.

Фото: Јутјуб принтскрин/K1 Televizija

 

 

- Као дете сам желела да будем стјуардеса, да путујем и видим свет. Међутим, нисам испуњавала стандарде за ту професију - била сам много мршава. (смех) Рекли су ми: “Можда следеће године. Уписала сам техничку школу, која ме апослутно није занимала. Те године дошао је мој брат из Канаде. Питала сам га да ли могу са њим јер ме не занима ово што учим. Брзо смо средили неопходне папире и тако сам још пре пунолетства започела живот у иностранству - испричала је Гоца

Жеља да постане стјуардеса није је напустила, али испоставило се да постоји препрека због које своју велику жељу никад није остварила.

- Мислила сам да ће у Канади то ићи лакше, али испоставило се као “немогућа мисија”. Чим су ми рекли да морам течно да говорим енглески и француски језик, одустала сам од те идеје. Почела сам да радим у фабрици, где сам добила отказ после шест месеци.

Фото: Јутјуб принтскрин/TOMA Film

 

 

- За мене је то био шок, јер се у Југославији, одакле сам дошла, знало - запослиш се и то је то. Онда сам обећала себи - бићеш свој газда. Завршила сам за фризера, отворила радњу и ту сам се пронашла. Ипак, неретко сам радила и два посла: пре подне у салону, а увече као конобарица. Ништа ми није било тешко - говорила је Гоца за "Хелло".

У филму “Тома” Томину удовицу тумачи млада глумица Сања Марковић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".