Ивица је открио да је певачица снајка баш по његовој мери, а она му је први пут јавно признала да воли његовог наследника.

- Господине Дачићу, ја волим вашег сина. Да, ево, јавно то кажем - рекла је певачица са осмехом. То се политичару баш допало.

Фото: АТА имагес

- Драго ми је кад то чујем. Треба да се волите и чувате једно друго. И ја сам се на први поглед заљубио у своју супругу. Иначе, Милица је дивна и васпитана девојка и од првог тренутка кад само се упознали лепо смо је прихватили - открио је он. Интересовало нас је како је Милица завела Дачићевог сина. - Ми смо били добри другари. Годинама смо се дружили. Кад смо схватили да се допадамо једно другом, одлучили смо да отпоченемо везу и баш нам је лепо - рекла је она.

С обзиром на то да је високом функционеру рођендан 1. јануара, она му је међу првима честитала.

- Желим вам све најлепше. Да нам будете живи, здрави и срећни. Све жеље да вам се остваре, како рођенданске тако и новогодишње - рекла је Милица. И док су позирали, њих двоје су и запевали.

- У Лукиној кући се стално пева. Господин Дачић и ја смо увежбали песму "Поноћ". Та песма му је омиљена. Лукин тата одлично пева. Иначе, осим што певамо, водимо и политичку дебату. Моји родитељи су одушевљени Луком, а савршено се слажем и с његовом мамом, која је предобра жена - поручила је Милица.

Фото: АТА имагес

На питање да ли ће се у 2022. години чути свадбена звона, Милица је одговорила:

- Лепо нам је и уживамо. Нас двоје смо млади, желимо да путујемо, а биће и тога - рекла је Милица.

Дачић је био дипломата.

- Ја поштујем њихове жеље - рекао је Ивица. С обзиром на то да Јокићева ради за Нову годину, неће бити у могућности да породично прославе, али ће зато божићне празнике провести сви заједно у кругу фамилије, уз богату трпезу и незаобилазну музику.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

У емисији "Сценирање" владала је празнична атмосфера. Дачић је запевао са снајком песму "Поноћ" из популарног филма "Тома".

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".