Ivica je otkrio da je pevačica snajka baš po njegovoj meri, a ona mu je prvi put javno priznala da voli njegovog naslednika.

- Gospodine Dačiću, ja volim vašeg sina. Da, evo, javno to kažem - rekla je pevačica sa osmehom. To se političaru baš dopalo.

Foto: ATA images

- Drago mi je kad to čujem. Treba da se volite i čuvate jedno drugo. I ja sam se na prvi pogled zaljubio u svoju suprugu. Inače, Milica je divna i vaspitana devojka i od prvog trenutka kad samo se upoznali lepo smo je prihvatili - otkrio je on. Interesovalo nas je kako je Milica zavela Dačićevog sina. - Mi smo bili dobri drugari. Godinama smo se družili. Kad smo shvatili da se dopadamo jedno drugom, odlučili smo da otpočenemo vezu i baš nam je lepo - rekla je ona.

S obzirom na to da je visokom funkcioneru rođendan 1. januara, ona mu je među prvima čestitala.

- Želim vam sve najlepše. Da nam budete živi, zdravi i srećni. Sve želje da vam se ostvare, kako rođendanske tako i novogodišnje - rekla je Milica. I dok su pozirali, njih dvoje su i zapevali.

- U Lukinoj kući se stalno peva. Gospodin Dačić i ja smo uvežbali pesmu "Ponoć". Ta pesma mu je omiljena. Lukin tata odlično peva. Inače, osim što pevamo, vodimo i političku debatu. Moji roditelji su oduševljeni Lukom, a savršeno se slažem i s njegovom mamom, koja je predobra žena - poručila je Milica.

Foto: ATA images

Na pitanje da li će se u 2022. godini čuti svadbena zvona, Milica je odgovorila:

- Lepo nam je i uživamo. Nas dvoje smo mladi, želimo da putujemo, a biće i toga - rekla je Milica.

Dačić je bio diplomata.

- Ja poštujem njihove želje - rekao je Ivica. S obzirom na to da Jokićeva radi za Novu godinu, neće biti u mogućnosti da porodično proslave, ali će zato božićne praznike provesti svi zajedno u krugu familije, uz bogatu trpezu i nezaobilaznu muziku.

Foto: Jutjub printskrin

 

U emisiji "Sceniranje" vladala je praznična atmosfera. Dačić je zapevao sa snajkom pesmu "Ponoć" iz popularnog filma "Toma".

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".