Писало се и о твом емотивном животу, наводно новом дечку?

- О ком животу? Ја немам емотивни живот. Немам, ево ви ми реците због чега. Почињем да сумњам у "џу-џу" магију, то је она црна магија коју ми бацају неки зли људи, зле жене... (смех). Немам објашњење, стварно! Уствари имам - како зрачиш, тако привлачиш. Мени на челу пише "не прилази ни у лудилу", тако зрачим. Немам потребу да ми ико прилази.

Какви су онда данашњи мушкарци?

- Ето, никакви, зато и боље да ми не прилазе.

После развода од Расте, како сада гледаш на брак? Је л' би се поново удала?

- Мени није брак институција... Љубав је институција. Да ли верујем у њу - бојим се да више не, јер је врло условна, што сам схватила када сам добила своје дете. Не у почетку, док је била мала, али како је расла, почела да ми даје повратне информације, љубав да ми враћа, тада сам схватила да је то једина безусловна љубав и да је све остало мање-више интерес, било које врсте. Постоји само једна безусловна љубав, мајке према детету. Не кажем да ће то заувек бити мој став, али тренутно нисам сигурна да постоји безусловна љубав између мушкарца и жене.

Како сада гледаш на ваш брак који, нажалост, није опстао?

- Веровала сам у нешто што се распало, нажалост. Нисам се удавала из интереса, већ из љубави. Дете никада не бих могла да рађам из математике. Тара је направљена и рођена из љубави, демантовала сам све медицинске прогнозе, рекли су ми да је природним путем немогуће - ето, видите да је могуће. Желела сам то дете, добила сам га из љубави, замишљала сам само тако да се удам и ето, све сам то и остварила. Нажалост, није успело, а ја сам замислила да се удам једном и заувек.

Фото: Н. Скендерија

 

Раста је почетком 2021. године изашао из притвора... Колико те је пореметило његово хапшење?

- То је један јако ружан догађај који ме је веома узнемирио, без обзира на то што је он мој бивши супруг. Он је Тарин тата и бићемо повезани заувек. То ме је јако потресло, тада сам била на одмору, чим сам чула све ми је пропало. Не могу ја да седим и пијем коктеле поред базена, док је неко тамо у проблему... Он је из затвора изашао тек у јануару ове године, ухапшен је прошле. Зато кажем, претходне две године пуне су јако ружних догађаја и желим да их заборавим.

Твоја и Растина ћерка напунила је летос четири године. Каква је, иначе, и чијих особина има више, твојих или његових?

- Тара је скромна девојчица, не тражи ми ништа специјално. Своја је, има изузетно изражен карактер. Видим ја неке своје особине у њој, видим и Стефанове, али своја је. Као да је са неке друге планете! Права је Лавица у хороскопу, јако сензитивна, нажалост, а то ми се не свиђа јер ће у животу то скупо да је кошта, као и мене. Врло зна шта хоће, откако се родила, а исто тако зна шта неће... Са њом нема убеђивања!

Одлазим у бизнис, нећу да певам

- У 2022. желим да постанем бизнисменка, а не само да певам. Не могу више да певам... Хоћу, али не могу више да путујем, да живим на задњем седишту аута, нити у најбољим хотелима на свету. Желим да спавам у свом кревету, поред свог детета, да будем у својој кући. Не мора да значи да ће то бити у Србији... У 2022. желим пресељење у Лондон! Али, најважније је знати у животу одакле си пошао, то никада не смеш да заборавиш - истакла је певачица за "Пинков" портал.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".