Тренутак који би издвојио као најлепши из 2021:

- Брзо оздрављење од короне. У року од два дана су ми се вратили и укус и мирис. Нису ми се упалила плућа и устао сам невероватно брзо. Здравље је најважније! Корона вирус сам добио на крају године, нисам се уплашио јер сам се добро осећао али није било баш свеједно. Богу хвала све је добро прошло и надам се да ће ситуација у наредној години бити много боља што се овог вируса тиче - рекао је Кристијан.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Љубав са Кристином му је донела оно најбоље, а ево шта Кристијан каже о њиховој вези:

- Не кајем се ни секунде, поготово због новонастале ситуације где ме стара љубав лажно терети за насиље у породици. Моја девојка Кристина полако долази у праву меру у многим стварима и показује огромну љубав према мени, то ми је битно и довољно да се надам свему вредном у будућности. Њена љубав ми је донела осмех, отерала монотонију која ствара одсутност једног члана везе, убрзала ме је и подмладила.


Кристијан је открио и  да ли има заједничке пословне планове са Кристином:

- Имамо, наравно. Кристина и ја смо снимили дует песму. Надам се да ће бити будући велики хит. Оно што такође треба да се деси у години која је пред нама је издање моје прве аутобиографске књиге. 50 година сам живео у ери када је остати жив и здрав јако тешко. Велика научна фантазија ми даје за право да кажем да сам непобедив. Све у свему лагано. Имам у намери да отворим и свој кафе-клуб. То би требало да се деси јако брзо.

Фото: Инстаграм принтскрин/kristijan.krile_official

 

Кристијан има велике планове са Кристином и по питању породице:

- Прво веридба треба да се деси онда када се дође у фазу везе, када пар планира дете, када постане најозбиљније. Ми смо у тој тачки у последње време без обзира што нас мало њих грди и хејтује због природе наше везе која је започела из моје преваре током брачне везе са Иваном и великој разлици у годинама.

- Ивана и њена мајка Милица су ме лажно оптужиле за насиље у породици и сем истине на суду желим и дете са Кристином како бих напокон био отац своме детету а не странац како су то Ивана и њена мајка училе моју слатку девојчицу Веру.

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".